Hétvégén igazi kalandban volt részünk, mikor rövid betanulás után máris hegynek felfelé gurulhattam!, s irány Orfű!

A kerékpárúton biztonságos környezetben, meseszép erdei úton élveztük a táj szépségét és a Segway előnyeit. Bicikliseket előztem meg mosolyogva! Remeteréten kis pihenő után és első tapasztalatokat átbeszélve folytattuk útunkat Orfűre, ahol meleg kenyérrel vártak minket a Malom múzeumnál. Megpihenve, felfrissülve vágtunk neki túránk 2. részének, a tókörnek. Sajnos az idő még nem kedvezett a fürdésnek, de már alig várom a nyári meleget, s biztos, hogy megismételjük kirándulásunkat egy csobbanással kiegészítve. A lovaspályát - lovak hiányában - mi vettük birtokba, ahol Segway akadálypályát rögtönözve mértük össze tudásunkat. Elfáradva, de tele élménnyel értünk vissza a Malomhoz, ahol maradék kenyerünket megehettük. Segway-ünktől elbúcsuztunk, s mi kisbusszal utaztunk vissza Pécsre.

Szuper volt! Nagyon klassz volt! Ajánlom mindenkinek, aki igazi kalandra, élményekre vágyik, s mindezt gyönyörű természetben teheti: erdő és tópart, sík és hegyi pálya. Biztos, hogy nyáron is megteszem ezt a túrát! Köszönöm!

B.Bence

 

Pécs belvárosát jól ismerem - legalábbis gondoltam eddig. Idegenvezetővel viszont még soha sem barangoltam - ráadásul gurulva - a városban! Rengeteg rejtett kincse, értéke van Pécsnek, ami mellett nap, mint nap csak elsétálunk. Vezetőnk sok érdekes történettel színesítette "sétánkat". Segway-jel pedig igazi kalandtúrává vált az egész, rövid idő alatt a város nagy területét fedeztük fel. Történelem és kaland 2 keréken!

K. Brigitta