A Segway PT-vel szervezett túrákon a bérlőnek érvényes személyi okmányok (pl. személyigazolvány, útlevél, jogosítvány, diákigazolvány és lakcímkártya) megléte szükséges.

A túrán résztvevőknek a túra megkezdése előtt Felelősségkizárási- és lemondási nyilatkozatot kell aláírni, amely kizárja az M-R Belvárosi Lakópark Kft. felelősségét a használatból eredő mindennemű károkozásból (KRESZ, túravezetői utasítások, más személyben vagy vagyontárgyban keletkezett károk).

Az eszközt mindenki csak a saját felelősségére használhatja! Az M-R Belvárosi Lakópark Kft-t semmilyen felelősség nem terheli a bérlés ideje alatt esetlegesen bekövetkezett károkért, balesetért!

A túravezető utasításainak be nem tartásából a Segway PT-ben okozott károk megtérítése a bérlőt terheli.

Kérjük az egyeztetett időpont pontos betartását. Az induló csoportok többi tagjára való tekintettel a szervezőnek 10 percnél hosszabb várakozásra nincs lehetősége. 10 percnél hosszabb késés esetén az üzemeltető a túra lebonyolításától egyoldalúan elállhat, ebben az esetben az előzetesen befizetett jegyár (vagy kupon) nem igényelhető vissza, más időpontra nem váltható át, más személyre át nem ruházható.

Kizáró okok

  • 10 év alatti életkor
  • 35 kg alatti és 120 kg feletti testsúly
  • várandós állapot
  • alkoholos, drogos, gyógyszeres befolyásoltság
  • nem megfelelő egészségi állapot (magas-, alacsony vérnyomás; látászavar; szédülés stb.)
  • egyéb olyan testi fogyatékosságból eredő mozgáskorlátozottság, mely kizárja a Segway PT irányítását